domingo, 10 de junio de 2007

Atles de la Creació Humana.

Adnan Oktar és un turc amb diners i s'avorreix. S'avorreix tant que ha decidit fundar una secta religiosa i donar la raó als creacionistes americans pel que fa a les teories evolutives.

Segons Adnan només la teoria creacionista és la correcta ja que és la més simple. Diu sense cap tipus de vergonya que les teories de l'evolució de Lamarck i Darwin no son adients perquè són massa complicades i només els científics les entenen, i que això fa que la gent se senti enganyada. Per demostrar les seves tesis aporta com a proves fidels el fet que ni a la Bíblia ni al Corà hi ha indicis que les espècies evolucionessin. I té tota la raó. I ell n'és la prova més clara. Demostra que no hi ha evolució mitjançant la secreció, en grans dosis, d'estupidesa i simplicitat, així com demostra que encara ara, a l'era de la tecnologia, la mateixa tecnologia que fa irrefutables les teories que ell intenta refutar, hi ha individus del tot oblidats per "Déu" pel que fa al do de la consciència pròpia i l'intel·lecte humà.

Possiblement, ni a Bíblia ni al Corà parlin en termes científics de l'evolució de les espècies, però que se suposa que hauriem de trobar en llibres escrits fa mil·lers d'anys?

1 comentario:

Yarhel (Enric Quílez) dijo...

Segons la seva teoria, tot deu ser fals, perquè com arribem al món sense saber res i això d'aprendre és massa complicat i artificial, tot deu ser mentida XDDD

Els creacionistes són una plaga moderna :(